| Rockhopper kim ya bilmiyorum bana bi açıklarmısınız ? | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
tunahan741 Yeni Penguen s2

Mesaj Sayısı : 44 Oyundaki Nicki : Blitscierg Takıldığı Mekan : Mountain Mesajı : Sled racing gelinde biraz para kazanıyım sizdende :) Kayıt tarihi : 10/07/09
 | Konu: Rockhopper kim ya bilmiyorum bana bi açıklarmısınız ? Ptsi Eyl. 07 2009, 11:23 | |
| rockhopperin ne oldugunu kim oldugunu bilmiyorum nasıl birşey açıklarmısınız ? |
|
 | |
ibraho Süper Penguen s2

Mesaj Sayısı : 681 Oyundaki Nicki : ibraho Takıldığı Mekan : Eşşek Cenneti... xD Mesajı : herkes bir gün prison break izliycek xD Kayıt tarihi : 03/09/09
 | Konu: Geri: Rockhopper kim ya bilmiyorum bana bi açıklarmısınız ? Ptsi Eyl. 07 2009, 11:28 | |
| rockhopper cp yöneticilerinin arasında yer alır ayda bir cp adasına gelerek free ve member item getirir kendisi süper memberdır profilinde kutu işaretine tıklarsan rh arka planı gelir bende bu kadar biliyorum(+rep lütfen :LoL: ) |
|
 | |
$éncİ Özel Penguen

Mesaj Sayısı : 3670 Oyundaki Nicki : moruk7 Kayıt tarihi : 13/04/09
 | Konu: Geri: Rockhopper kim ya bilmiyorum bana bi açıklarmısınız ? Ptsi Eyl. 07 2009, 11:29 | |
| rockhopper 2 ayda bi gelen oyun kuruculrının yarattığı b karatkter şimdi gemisi geldi belki oyunda rockhopperı görebilirsin görürsen arkaplan alabilirsin bu da resimi - Spoiler:
-
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
umarım yardımcı olmuşumdur  |
|
 | |
ibraho Süper Penguen s2

Mesaj Sayısı : 681 Oyundaki Nicki : ibraho Takıldığı Mekan : Eşşek Cenneti... xD Mesajı : herkes bir gün prison break izliycek xD Kayıt tarihi : 03/09/09
 | Konu: Geri: Rockhopper kim ya bilmiyorum bana bi açıklarmısınız ? Ptsi Eyl. 07 2009, 11:33 | |
| rockhopper şu anda snowcapde beach ve mıgratör (yani rockhopperın gemisi) full girilmiyo eğer rockhopper ı görürsen üstüne tıklayıp arkaplanını almayı unutma  |
|
 | |
41tanisenes41 Süper Penguen s2

Mesaj Sayısı : 658 Oyundaki Nicki : tanisenes Takıldığı Mekan : SUMMİT-BEACH & TOWN Mesajı : EN BÜYÜK PENGUEN ROCKHOPPER Kayıt tarihi : 19/11/08
 | Konu: Geri: Rockhopper kim ya bilmiyorum bana bi açıklarmısınız ? Ptsi Eyl. 07 2009, 11:43 | |
| Ewet.AYrıca bide pufflesi vardır kırmızı adıda yarr'dır |
|
 | |
tunahan741 Yeni Penguen s2

Mesaj Sayısı : 44 Oyundaki Nicki : Blitscierg Takıldığı Mekan : Mountain Mesajı : Sled racing gelinde biraz para kazanıyım sizdende :) Kayıt tarihi : 10/07/09
 | Konu: Geri: Rockhopper kim ya bilmiyorum bana bi açıklarmısınız ? Salı Eyl. 08 2009, 08:19 | |
| saolun bilgiler için çok teşekkürler |
|
 | |
ibraho Süper Penguen s2

| Konu: Geri: Rockhopper kim ya bilmiyorum bana bi açıklarmısınız ? Salı Eyl. 08 2009, 19:49 | |
| önemli değil görevimiz(görevim olmayadabilir modlar var çünkü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] )ama bi +rep verirsin değil mi? |
|
 | |
Michael14 Gelişmiş Penguen s2

Mesaj Sayısı : 337 Oyundaki Nicki : Kholpashali Mesajı : Ov Ye Men Kayıt tarihi : 22/07/09
 | Konu: Geri: Rockhopper kim ya bilmiyorum bana bi açıklarmısınız ? Çarş. Eyl. 09 2009, 09:03 | |
| Amma çok rep istedin al ben veriyorum |
|
 | |
$éncİ Özel Penguen

Mesaj Sayısı : 3670 Oyundaki Nicki : moruk7 Kayıt tarihi : 13/04/09
 | Konu: Geri: Rockhopper kim ya bilmiyorum bana bi açıklarmısınız ? Çarş. Eyl. 09 2009, 09:12 | |
| |
|
 | |
ibraho Süper Penguen s2

| Konu: Geri: Rockhopper kim ya bilmiyorum bana bi açıklarmısınız ? Çarş. Eyl. 09 2009, 10:14 | |
| yasak mı peki bi daha istemem bilgi için sağolun sitede yeniyimde rep biriktirmeye çalışıyorum onun için istiyorum |
|
 | |
| Rockhopper kim ya bilmiyorum bana bi açıklarmısınız ? | |
|